tirsdag den 29. oktober 2013

Omelet med bacon


Æg og bacon, den sammensætning er vidst en klassiker, som de fleste kan være med på. Det er i høj grad også noget, som min søde kæreste værdsætter, og jeg elsker derfor at forkæle ham med æg og bacon i weekenderne. Denne her omelet er super nem, og smager fantastisk! 





Omelet med bacon (2 personer)
5 æg
150 g bacon i tern
kokosolie (uden smag) til stegning
1 løg, i finthakkede tern
1 skvis fløde
friskkværnet peber

Tilbehør
persille
tomat
evt. 2 skiver ost

Svits bacon på panden, og når den er ved at være gennemstegt, steges løgene med, indtil de er klare og baconen er færdigstegt. Rør æggene, et skvis fløde og det stegte bacon og løg sammen med friskkværnet peber. Smelt kokosolie på en ren, varm pande, og hæld halvdelen af æggemassen på panden. Lad omeletten stege ved svag varme, læg evt. et stykke sølvpapir henover, indtil den er færdig. Gør det samme med sidste halvdel af æggemassen, og server med frisk persille og tomat. Du kan evt. lægge en skive ost på omeletten, og klappe dem sammen, inden du tager omeletten af panden. Voila! Morgenmad.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar